MOBOTIX IP Video Deurintercom

IP Video Deurintercom

Maak van je bel een slimme portier!

T25_PruVision_3Monteer op de aanwezige kabel in plaats van je bel een compleet en modern intercomsysteem. Sluit dat aan op je netwerkvoorziening en de slimme portier is beschikbaar. Dus niet meer naar de deur of poort hoeven lopen om met een persoon te communiceren en toegang te verlenen. Met een volledig zicht rondom de deur of poort met haarscherpe video en hifi audio kwaliteit is in de woning, het kantoor of vanuit de bedrijfshal de oproep aan te nemen. Dat kan via de meegeleverde intercom bedienpost maar wellicht ook via je smartphone, tablet, MX-S15M_RVS-MailboxPC of domotica beeldscherm. Bijkomend gemak is ook nog de ingebouwde berichtenfunctie. Daarmee kan je zelf een boodschap inspreken maar ook de bezoeker die onverwacht zich bij de bel meldt, die kan ook een bericht achterlaten. Geen oproepen meer missen ook al ben je niet bereikbaar, want automatisch kan de oproep doorgeschakeld worden naar een gezinslid, collega of servicecentrale. Daarvoor sluiten we op verzoek de slimme intercom aan op de internetvoorziening. 

 

Op deze moderne manier communiceren kost omgerekend slechts één euro per dag.

Vraag hier uw offerte aan voor een tweetal kant en klare bundels.

 

360˚ rondom beeld, niets ontgaat deze digitale intercom

mx_MPP_MxDisplayFlatFrame12Live_PW_1200Bij modern wonen, werken en leven hoort internet en daar past het openen en sluiten van een deur of poort over internet goed bij. Dankzij een digitale video intercom kan dat zelfs op afstand via een smartphone, tablet of laptop PC en over een beveiligde internetverbinding. Met een MOBOTIX IP video intercom is er volledig rondom zicht en is spreken en luisteren en de bediening van de deur of poort mogelijk. Bekende bezoekers kunnen door middel van een toetsentableau of kaartlezer toegang verleent worden. Een bericht inspreken en achterlaten is ook mogelijk.

 

T25-Kleuren_2Video Intercom in eigen kleur of Design

De moderne intercom kan in 5 kleuren als wandmontage worden ingezet. Maar ook nagenoeg onzichtbaar weggewerkt in een fraaie zuil of postbox kan deze intercom worden geïntegreerd waarbij alle portierfuncties voor handen blijven. Via één verbinding, verloopt de communicatie en is alles te bedienen.

 

 

 

MXDisplay_&AppIntegraal met domotica en beveiligingssysteem

Het door MOBOTIX in Duitsland ontwikkelde video/audio concept wordt ook in al hun camera’s toegepast. Dus alle video opnames kunnen met omgevingsgeluid bewaard en later weergegeven worden. Alle producten zijn naadloos te integreren ook met de meeste domotica systemen waarbij dezelfde apparatuur en internetverbinding benut kunnen worden.

 

 

mx_PR_MxApp_IM01.jpg_formatVGA

Overal en altijd toezicht

De bedienpost voor zowel de video intercom als alle overige MOBOTIX camera’s en systeemdelen wordt verbonden aan het netwerk en is de centrale beheer en instelunit. Dankzij een WiFi integratie kan daar eenvoudig een Apple telefoon of tablet aan verbonden worden zodat de MOBOTIX App draadloze communicatie met het systeem mogelijk maakt. Daardoor is de video intercom altijd en overal beschikbaar voor live meekijken, het aannemen van alarmmeldingen en het terugkijken van opgenomen beelden. Met slechts een aantal toetsaanslagen de gehele ruimte rondom de slimme intercom of camera onder controle. Het door MOBOTIX Duitsland ontwikkelde concept wordt ook in hun camera’s toegepast. Ook die zijn naadloos te integreren in een totaal observatie systeem waarbij dezelfde apparatuur en internetverbinding benut worden.

Mobotix Roadshow © 2014 Frontier Theme