outdoorcamera

MX-Moonlight-technology

6MP Moonlight Sensor Technology
Clip_10.12.169.32_20130607_155805_940De gloednieuwe 6MP sensoren bevatten een grote opening en zijn opgebouwd uit grotere pixels. Daardoor kunnen deze sensoren met beduidend minder licht toch een helder en met name scherp bewegend object weergeven. Dat is met name van belang buiten als er weinig zon of kunstlicht is. Waar voorheen vaak een belichtingstijd van 1 seconde nodig was om een helder beeld te krijgen is dat nu in 1/100 seconde mogelijk. Dus veel minder schimmen in het beeld als een voortuig of persoon zich snel door het beeld verplaatst. Kortom het vastleggen van zelfs snel bewegende objecten bij weinig licht is nu veel beter mogelijk ten opzichte van de 5MP sensor modellen. Iets of iemand herkennen door het opgenomen beeld te bevriezen en in te zoomen is met een MOBOTIX 6MP sensor unit weer veel verbeterd.

MX-D15Di-SecDeze enorme toename in lichtgevoeligheid wordt overigens bereikt door verschillende technologische vernieuwingen: een groter formaat sensor met meer pixels die meer licht kunnen opvangen, een ruis reductiefilter direct boven de sensor, een nieuwer type lens met een betere lichttransmissie en verbeterde software voor de beeldverwerking zodat ruis in het beeld wordt verminderd in omgevingen met weinig licht.

Klik hier om een offerte aan te vragen.

 

Maanlicht sensor én warmtesensor in één camerabehuizing

Thermal_bg-far-L43

Twee camera modellen uit de ragen van producten, kunnen twee sensoren bevatten. Dat maakt de toepassing mogelijk van een kleur of zwart/wit sensor maar tevens een warmtestraling sensor mogelijk. Dus twee ogen; één voor normaal video beeld en één voor een warmte beeld weergave. Met de bewaker geactiveerd in MX-M15-Dual-lensde software in de camera worden bewegende bomen of regen en sneeuw niet, maar alles wat verplaatst op een afstand van 5 tot dik 100 meter vanaf de camera waargenomen. Dat wordt opgeslagen en indien gewenst doorgemeld naar bijvoorbeeld een interne bedienpost of een externe servicecentrale. Zo kan er adequaat actie genomen worden op echte driegende situaties en niet te vaak op nodeloze alarmen. Deze dubbel sensor technologie is ook uitermate geschikt in industriële toepassingen waar mensenlevens een rol spelen in termen van safety en security.

Klik hier om een offerte aan te vragen.

 

Extra informatie, open het pdf bestand hier: MOBOTIX Nieuwsbrief April 2015

Mobotix Roadshow © 2014 Frontier Theme