indoorcamera

Binnen camera 80 euro/Mpixel.

mx_IndoorCams_640Is ook op andere locaties video toezicht gewenst? Profiteer dan nu van de uiterst voordelige nieuwe cameraserie voor toepassing als slimme camera binnen. Samen met de slimme deurbelintercom is het gehele videosysteem op dezelfde manier te benutten, en bij een alarmoproep te bekijken. Dus alles via het internetnetwerk en met moderne gebruikersapparatuur. Maximaal comfort tegen een uiterst scherpe prijsstelling!

 

Via onderstaande buttons kunt u een bestelling plaatsen of een offerte aanvragen:

button_bestelbutton_offerte

 

 

mx_c25_front_perspective_640.jpg_formatVGA360 ° Indoor Camera. Voor verlaagde plafonds.

Nieuwe en voordelig geprijsde camera modellen, geschikt voor binnengebruik en voorzien van veel slimme functies. Samen met de slimme intercom is het gehele videosysteem op dezelfde manier te benutten, en bij een alarmoproep te bekijken. Dus alles via het internetnetwerk en met moderne gebruikersapparatuur overal ter wereld en altijd beschikbaar.

 

Model voor montage in verlaagde plafonds

Het plafondmontage model c25 is eenvoudig te installeren. De kabel monteren en daarna vanaf de vloerzijde door de circa 11 centimeter opening in het plafond steken en de camera van 200 gram is gemonteerd. Te vergelijken met de eenvoudige installatie van een halogeen spotje. U kunt de c25 uitrusten met 360° of een 90° telelens en boven bijvoorbeeld een kassa plaatsen waarbij zeer gedetailleerde opnamen gemaakt worden waarbij zelfs het lezen van serienummers van de bankbiljetten mogelijk is.

 

mx_c25_back_perspective_640.jpg_formatVGATypische toepassingsgebieden van de compacte series

Binnentoepassingen in de detailhandel, supermarkten, entree en bespreekruimtes, leslokalen, beurs- en tentoonstellingsruimtes, hotels en recreatie faciliteiten of residentiële gebouwen. Maar ook via een extra montage unit binnen te plaatsen voor toezicht op bedrijfsmatige en industriële processen. 

 

mx_i25_front_640.png_mediumModel voor wandmontage.

Het wandmontage model i25 is min of meer dezelfde camera maar in een behuizing bedoeld voor montage tegen een wand waarbij de lens een kantelhoek maakt van 15°. Daardoor is een ​​perfect panoramisch breedbeeldoverzicht van de ruimte mogelijk. Boven de deur gemonteerd kijkt de camera zelfs gedeeltelijk in de deur. Afhankelijk van de wandmontage en wand soort is een inbouw of opbouwmontage doos als accessoire beschikbaar.(MX-OPT-AP2).

 

Extreem hoge gevoelige 5-megapixel sensor

  • Contrastrijke opnamen zonder bewegingsonscherpte, zelfs in situaties met weinig licht (MxLEO)
  • Hemisferische beeld technologie wat betekend 180° panorama breedbeeld of 360° bovenaanzicht in de ruimte,
  • Minder camera’s in dezelfde ruimte nodig vanwege de effectief zeer grote beeldhoek en detailrijke videoweergaven
  • Alle relevante gebeurtenissen worden automatisch opgeslagen in het netwerk of op de ingebouwde µSD geheugen in de camera
  • Geïntegreerde bewakingssoftware detecteert geringe verplaatsingen en vermindert drastisch het aantal loze alarmen
  • Onderhoudsvrij omdat er geen bewegende delen zijn gemonteerd, ook niet om door het beeld te bewegen (pan/tilt functie)
  • Geen licentiekosten of software vergoedingen, free-of-charge updates
  • Ultra lage netwerkbelasting omdat alle gegevens op de computer in de camera worden verwerkt en op verzoek pas verstuurd

 

P25 Model verwacht Q3 2015!

 

Extra informatie, open het pdf bestand hier: MOBOTIX Nieuwsbrief April 2015

Mobotix Roadshow © 2014 Frontier Theme